Eiliset kirjailut jäi sitten ihan tähän iltaan, joten tässäpä samalla molempien päivien eväät, sikäli mikäli niitä enää muistankaan:

Torstai:

Aamupala 07:00
- 2 palaa ruisleipää, rasvaa, kinkkua
- 2 kuppia kahvia

Välipala 10:00
- 1 omena ja luumu

Lounas 12:00 (thai-ravintola)
- Curry-kanakeittoa, naan leipää
- Kanaa kookosmaitokastikkeessa, riisiä
- kivennäisvettä
- 1 pieni lasi lattea

Välipala 15:00
- 1 muki teetä

Iltaruoka 19:30
- lasagnea
- maitoa

Iltapala 21:00
- Mustikka rahkajogurtti

--------------------------------------------------------------------------
Perjantai:

Aamupala 07:00
- 1 pala ruisleipää, rasvaa, kinkkua
- 2 kuppia kahvia

Välipala 10:00
- 100g rahkaa
- 1 kuppi teetä

Lounas 11:30
- Lasagnea
- Maitoa
- 2 kuppia kahvia

Iltaruoka 16:30
- 4 pientä perunaa
- feta-jauhelihapihvi, tomaattikastiketta
- maitoa

Iltapala 19:00
- 1/4 pala pakaste pizzaa
- maitoa

Keskiviikkona iski kurkkukipu, joka on vasta tänään päivän mittaan hellittänyt, joten liikunnat jäi eiliseltä ja tältä päivältä. Se harmittaa kovasti. Lisäksi eilen kävi kyllä vanhanaikaiset, kun eväät unohtui kotiin, nälkä pääsi yllättämään ja työpäivä venyi 10 h mittaiseksi. Tänään olin taas kotona koko päivän ottamassa vastaan sitä tiskikonetta, joka siis tuli, mutta valitettavasti vääränä: me ostettiin Bosch mutta saatiinkin Siemens. Tänään sitten sen jälkeen kun poikaystävä pääsi töistä mentiin sinne liikkeeseen, ja onneksi myyjä-poika suuttui meidän puolesta, joten toimituksen uusi yritys seuraa huomenna.

Huomenna oli vaan tarkoitus lähteä ostoksille, mutta nyt meidän pitääkin olla kotona klo. 10-16 sikäli mikäli se kone ei tule aiemmin. Harmittaa hirmusti kaikki: että en ole syönyt riittävästi kasviksia, että olen syönyt liikaa epäterveellistä ruokaa, että en ole päässyt liikkumaan, että on kurkku kipeenä, että on jo perjantai ilta, ja sekin meni ihan hukkaan. Taidan lähteä nukkumaan, on edes jotain hyvää tässä illassa. Toivottavasti huominen on parempi päivä.