Laihdutus unohtui edellisestä postauksesta, joten vielä muutama sanainen siitä. Tällä viikolla olen saanut aikaiseksi liikkua jo kahdesti, joskin tänään oli kyllä tarkoitus mennä taas jumppaan, mutta sitten iski väsy, ja nyt harmittaa kun en mennyt. Joten tästä syystä huomisiltana on aivan pakko mennä, oli miten väsy tahansa.

Ruokailujen suhteen on mennyt mielestäni todella hyvin, ja olen suorastaan jo ylittänyt tavoitteeni, sillä omat eväät ovat olleet jo kolmena päivänä mukana töissä ja huomisellekin on vielä urheilijan makaroonilaatikkoa. Tänään vaan ei ollut oikein kunnon eväitä iltapäivälle, joten hirmuinen nälkä pääsi iskemään ja sen seurauksena siis väsy sekä pieni vatsakipu, joten jumppaan jäi menemättä. Huomenna otan iltapäivällekin jotain kunnon evästä.

Herkkuja en ole nyt reiluun viikkoon syönyt oikeastaan ollenkaan. Tänään piti tulla tänne makuuhuoneeseen nyt illalla kirjoittelemaan ja surffaamaan, kun poikaystävä söi turkkareita olkkarissa. Kiusausta oli vaikea vastustaa, mutta tein sen. Onneksi. Tämäkin oli varmaan seurausta siitä, että iltapäivälle ei tullut syötyä kunnolla.

Eilen kävin muuten elämäni ekan kerran spinning tunnilla. Oli muuten aivan uskomattoman rankkaa. Maraton on kyllä kuningas laji, mutta spinning tulee heti sen jälkeen. Molempia rankempaa olisi vain spinningmaraton. Tai ehkä triathlon on sittenkin kaikkein rankin, siinä kuitenkin yhdistyy sekä juoksu, pyöräily että vielä uintikin... Ehkä mä pysyn vaan noissa lihaskuntojumpissa ja aloittelen hiljakseen tolla spinningillä, ei olisi minusta mitenkään noihin rankempiin lajeihin.

Spinning oli siis rankkaa mutta ihan kivaa. Ei nyt ihan hirvittävän nautinnollista ja takapuolikin on ikävästi kipeenä, mutta tuo on varmaan laji, jota joutuu jokusen kerran harrastamaan ennen kuin siitä tulee oikeasti mukavaa. Aion ainakin antaa sille mahdollisuuden tässä kuussa.

Eli ihan hyvin täällä menee. Lauantaina käyn taas ehkä kaupoilla, ja ehkäpä se uusi vaakakin tarttuu pian mukaan, varsinkin jos vanha ei yhtään näytä pienentyviä lukemia näin hyvän viikon jälkeen...