Töissä, ja kirjoittelen blogia, kuinka rikollista.

En eilen ehtinyt kirjoittelemaan, kun menin töistä suoraan salille, punttailin ja saunoin kaikessa rauhassa, joten olin kotona vasta puoli 8:n maissa. Sitten vähän ruokaa nassuun, virkkasin vähän aikaa ja kävin aikaseen nukkumaan. Tänä aamuna heräsinkin ensimmäisen kerran ties kuinka pitkään aikaan virkeänä juuri sillon kun herätyskello soi.

Täällä on aivan mahdottoman huono ilma. Viimeiset lähes kaksi kuukautta sää on ollut sateinen, harmaa ja suorastaan kylmä toisinaan. Toissa viikonloppuna mentiin sitten ihan toiseen ääripäähän, kun lämmintä oli lähes yötä päivää +35 ja tuulikin oli vaan sellaista ihmeellisen kuumaa. Noh, kai tämä sateinen ja kylmä kesä tasoittaa sateista ja lämmintä talvea, joka meillä oli viime talvena. Sellaista se on se ilmastonlämpiäminen..

Eilen tuli vähän paha mieli, kun kuultiin, että yksi niistä asunnoista, joita katseltiin viikonloppuna menee todennäköisesti vuokralle ensi viikonloppuna, sillä kyselijöitä oli ollut todella paljon ja he järjestävät vain yhden katsomisajan, joka on tietenkin jo tulevana viikonloppuna. Eikä meillä ole mitään mahdollisuutta lähteä sinne näin lyhyellä varoitusajalla. Eikä meillä ole vieläkään niitä työsopimuksia allekirjoitettuna, kun jokainen pomo on vuorollaan kesälomalla niin mikään ei etene mihinkään, eikä me haluta vuokrata asuntoa ennen kuin kaikki on aivan ehdottoman varmaa. Se oli vieläpä se kaikkein ihanin asunto; kattohuoneisto, jossa oli laminaattilattiat, parveke ja vielä lisäksi 56 m2 kattopuutarha, hyvältä ja rauhalliselta alueelta, mutta silti läheltä keskustaa. Suorastaan täydellinen asunto. Voih.

Eilen siis kävin pitkästä aikaa puntilla, itseasiassa ensimmäisen kerran lähes kolmeen viikkoon. Tein tosi kevyesti oman jaksamisen mukaan. Yläkroppa oli ihan hyvässä kunnossa ja olis jaksanut aika hyvin, mutta jalat hapotti heti, joten niille tein aika kevyillä painoilla ja aika vähän toistoja. Olen jotenkin onnistunut ylirasittamaan jalat tässä kevään/alku kesän aikana, jos vielä kolmenkin viikon tauon jälkeen lihakset väsyvät heti. Olen kyllä huomannut sen myös siitä, että portaiden nousu on raskaampaa kuin ennen, pohkeet kramppailee, jalat tuntuu hirmu raskailta ja lihakset väsyvät heti jos selälläni ollessa yritän nostaa jalat ylös jne. Eli uskon nyt viimeinkin ja jätän jalat lepoon. Yritän "kuntouttaa" niitä kevyellä liikunnalla ja kunnon venyttelyillä. Toivottavasti saisin ne nyt kunnolla kuntoon, ettei tulisi enää muita ongelmia.

Tänään olisi tarkoitus mennä taas pilatekseen ja sitä ennen vähän lämmitellä salin puolella. Illalla olenkin kotona taas kahdeksan jälkeen, joten muita suunnitelmia ei sitten tarvitsekkaan tehdä. Keskiviikkona pidän ehkä lepopäivän ja järjestelen taas noita asuntoasioita.

Nyt taas töiden pariin.