No niin, en sitten taas ehtinyt mitään rustailemaan pariin päivään, on ollut niin kovasti kiirettä, kun Suomeen lähtö lähenee. Töissäkin on pitänyt ihan tehdä töitä, kun huomenna on viimeinen päivä (!) ja sitä ennen on saatava kaikki hommat päätökseen. Asuntorintamalta ei nyt ole hirveästi mitään uutisia, sen verran vaan, että saatiin hakemus siihen meidän leppari asuntoon, joten se pitäisi täyttää ja lähettää kaikkine liitteineen vielä tänään. Työrintamalta kuului sen verran, että viimein saatiin allekirjoitettua työsopparit, se oli mahtavaa. Nyt on todellakin varmuus siitä asiasta.

Eilinen ilta meni kotihommia tehdessä. Yllättävän paljon sitä ehtiikin illassa tekemään, kun oikein laittaa hihat heilumaan. Olin kotona töiden jälkeen klo. 18 ja ehdin vielä tehdä ison määrän pullaa (tarjoilen huomenna töissä pullakahvit), pestä vessan, tiskata ja siistiä paikkoja. Tiistaina sain onneksi aikaiseksi käydä salilla: 30 min crossailua ja sen jälkeen pilates. Teki todella hyvää! Tänään menen töistä suoraan puntille sen Suomesta palanneen alkuasukas ystävän kanssa, jonka jälkeen hän tulee meille yöksi. Eli myöhään valvomista tiedossa, luulen. Sitten onkin viimeinen päivä töissä! Ihan uskomattoman nopeasti on kyllä tämä puoli vuotta mennyt. Perjantai-iltaa vietetään pyykillä ja lauantaina järjestetään pienet jäähyväis partyt parille saksalaiselle ystävälle. Sitten onkin jo sunnuntai ja Suomeen lähtö...

Mutta nyt on ruvetta valmistautumaan sinne töihin lähtöön. Bloggailua taas viimeistään Suomesta, jos ennen sitä ei ehdi.