Huh, täällä taas, tosin ei vieläkään oman langan päästä, mutta töistä kuitenkin. Eli nyt on elämäkin jo vähän tasaantunut; muutto on saatu tehtyä ja toinen viikko töissäkin on lähtenyt rullaamaan. Hommat on vielä aika hakusessa kun kaikki on uutta kaikille - koko meidän tiimi aloitti toimintansa viikko sitten! Ihan mukavalta vaikuttaa, mutta tietysti oma paikka ei ole vielä ihan täysin löytynyt.

Asunto alkaa olla jo vähän enempi sisustettu: heti muuton yhteydessä saatiin keittiönpöytä ja tuolit, ja eilen koottiin melkein 3h sohvaa ja sohvapöytää. Alkaa näyttää valmiimmalta ja ihan omalta kodilta, vaikka mööpelit ovatkin ihan uusia. Mutta vielä puuttuu monta juttua, kuten tiskikone ja sänky, mutta pikkuhiljaa se tästä muotoutuu. Tällä hetkellä pitää vaan oikeastaan odotella ensimmäistä palkkaa ennen kuin voi ostaa loppuja huonekaluja.

Elämä on ollut vähän epämääräistä, niin ruokailut ja liikkumisetkin ovat olleet sitä. Onneksi viikonloppuna tuli edes vähän kävelyä, kun käytiin (sateisesta säästä huolimatta!) tutustumassa uuteen lähialueeseemme (kauhea sana, onko tuo edes suomea?). Salille liittymiseen menee varmaan vielä kuukausi, kun ei nyt vielä ehdi edes etsiä paikkaa, mutta siitä en nyt ota paineita. Ruokailut ovat menneet aika ravintolalinjalla, kun täällä nää lounaspaikat on niin älyttömän halpoja eikä iltaisin ole juuri ollut aikaa/jaksamista ruveta kokkailemaan seuraavalle päivälle. Tänään tosin yritän tehdä nakkikeittoa. Saas nähdä jos vaikka ehtisi myös kävelylle... Mutta nyt takaisin töiden pariin.