Jälleen kerran rikollisesti työaikana bloggaamassa.

Olen niin totaalisen väsynyt. En mennyt tiistaina pilatekseen enkä keskiviikkona puntille. Torstainakin olin kotona, ja tänäänkin menen töistä kotiin nukkumaan. Iltaisin stressaan niin kovin asunnon hankkimisesta, sillä viikon päästä pitäisi lähteä jo katsomaan asuntoja, vaikka meillä on vasta yksi näyttö sovittuna, hyviä asuntoja on vaikea löytää ja eikä se edes riitä että niitä löytää; pitäisi vielä kommunikoida niiden asunnontarjoajien kanssa ja sopia näyttöjä. Iltasin olen mennyt ihan liian myöhään nukkumaan, aamuisin en ole meinannut päästä sängystä ylös ja aamupäivä menee töissä nuokkuessa. Puolen päivän maissa lopulta piristyy ja saa töistä kiinni, kunnes työt loppuu ja on taas ihan totaalisen väsynyt. Menen kotiin ja alan stressaamaan.. Eli oravanpyörä on valmis. Luojan kiitos tänään on perjantai ja ihana viikonloppu on alkamassa!

Lueskelin tuossa iltana muutamana paria käsityöblogia ja himotuin jälleen lankojen ostamisesta. Olen menneinä vuosina aloittanut aika monta paitaprojektia ja vaikka aikaa on saattanut kulua vuosi tai kaksi, olen kyllä saanut paidat valmiiksi. Ongelmana on yleensä se, että saan jonkun hienon idean ja sitten omasta päästäni rupean väkertämään ilman mitään ohjeita tai kaavoja, joten usein joutuu sitten purkamaan ja tekemään uudelleen, kun on jostakin osasta tulee väärän kokoinen. Se taas turhauttaa ja työ tulee heitettyä nurkkaan odottamaan uutta motivaatiota. Nyt tekisi sitten mieli aloitta tekeminen ihan oikeiden ohjeiden pohjalta. Löysin Novitan sivuilta kivan virkatun, pitkänmallisen "jakun" ohjeen, jota voisin ruveta tekemään. Tosin niitä tarvittavia bambu lankoja ei tietenkään ole täällä saatavilla... Eilen syyhytti ihan hirveästi sormia, kun kävin ostamassa pienen kerän sinistä puuvilla lankaa vauvan peiton loppuuntekemiseksi; niin paljon ihanaisia lankoja. Alennuksessa olisi ollut sellaisia jättikeriä jotain melko kivaa pehmeetä lankaa, jos kävisi niitä vähän hamstraamassa, vaikka ei vielä tiedäkkään, mitä niistä tekisi. Ehkä ne tulisi tässä joskus syksyn ja talven mittaan käytettyä. Ja Suomeen tullessa pitää ostaa joku käsityölehti. Hirveästi haluaisin kokeilla sellaista neulottua boleroa, jonka näin jonkun blogissa valmiina; sellainen olis varmaan tosi kiva töissä, kun kuitenkin ilmastointi käy aina niskaan, oli ulkona miten lämmin tahansa.

Tänään siis kotiin virkkaamaan vauvan peittoa loppuun, huomenna kampaajalle, shoppailemaan ja elokuviin, joten pilates jää harmi kyllä välistä.