Täällä aloittelen lauantai-illan viettoa. Aamu ja keskipäivä menivät hyvin laiskoissa merkeissä; katseltiin uutta asuntoa internetistä. Uusi työ vaatii muuttoa tuonne kauas pääkaupunkiin, joten uusi asunto pitäisi löytää sieltä syyskuun alkuun mennessä.

Iltapäivällä kävin toista kertaa elämässäni pilates tunnilla. Se on aivan uskomattoman raskas laji, vaikka kovin rauhalliselta, helpolta ja kevyeltä näyttääkin. Tunnin jälkeen lihakset olivat ihan hyytelöä ja odotan kyllä huomiselle keskivartalon jäykkyyttä. Pilateksen jälkeen käytiin kaupassa ja nyt kiehuu nakkisoppa hellalla. Saimme viime viikkoisilta suomivierailta Vatajan nakkeja "tuliaisina" (sekä kahvia ja ruispuikuloita), joten niitä nyt keittelen keitoksi. Keiton kaveriksi ostin Wasan ruisnäkkäreitä. Jälkiruoaksi ostin taas mansikoita, vaikka yleensä ne on aikamoinen pettymys, kun ei ne täällä ole ollenkaan niin makeita. Mutta minä se vaan jaksan aina toivoa...

Tälle illalle ei ole enää mitään sen kummempia suunnitelmia. Ehkä käydään vielä kävelyllä, ehkä ei. Mahdollisesti katsotaan joku leffa. Eli hyvin rauhallinen koti-ilta on tiedossa. Huomenna aamulla käydään pesemässä pyykkiä ja hoidetaan viimeisiä kouluhommia, että saataisiin paperit ulos elokuussa. Iltapäivällä pitäisi myös käydä kuntosalilla.

Liityin kuntoklubin jäseneksi tammikuussa, mutta viimeiset kaksi kuukautta ovat kyllä olleet aikamoista tervanjuontia kuntosalille menemisen kanssa. En tiedä johtuuko se kuumuudesta vai ehkä töiden jälkeisestä väsymyksestä, mutta salille meneminen on vaan tuntunut hirvittävän vastenmieliseltä. Olen ajatellut skarpata asian suhteen, mutta haluaisin kuitenkin kuunnella omaa kehoa, jos se oikeasti on ylirasittunut. Ajattelinkin, että yrittäisin nyt käydä vaikka edes kaksi kertaa viikossa puntilla vaikka ihan kevyesti, pari kertaa viikossa jossakin kevyessä jumpassa/pilateksessa/joogassa ja lisäksi käydä kevyesti kävelemässä. Silloin liikuntakertoja tulisi ihan mukavasti, mutta liikunta ei olisi kovinkaan rasittavaa, enemmän palauttavaa ja virkistävää.

Siinäpä ne viikonlopun kohokohdat; rentoa lepäilyä rankan työviikon jälkeen.