Eilisen lusin kotona flunssaa. Tänään on jo suht normaali olo, vähän nenä enää tukossa, mutta pää ei tunnu mitenkään erityisen paineistetulta, joten töihin voi taas mennä. Ja pitääkin mennä, olis hommia ja ensimmäinen kehityskeskustelukin, hui jännää.

Eilen vaaka näytti jo ehkä 0,5 kiloa vähemmän. Varmaa tietoa ei ole, kun se on mallia viisari. Olen jo pidemmän aikaa käynyt itseni kanssa sisäistä taistelua siitä, ostaisinko uuden, hienon digitaalivaakan, vai luotanko tuohon viisarimalliin. Toisaalta, viisarimallistakin näkee ne suuret linjat, eli esim sen, että paino on noussut viime vuotisesta 5 kg. Toisaalta en odota suuria muutoksia, joten olisi mukava oikeasti nähdä ne pienetkin muutokset. Toisaalta viisarivaakassa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, se ei ole edes kovin vanha, mutta toisaalta ei se paljoa maksanutkaan, eikä ne digivaakatkaan ole hirveen kalliita.

Eilen tuli myös sänky ja se koottiin illalla. Hyvä tuli, joskin vähän korkea, kun meillä on joustinpatjat ja vielä petari. Kai siihen tottuu. Hyvin nukutti.

Noh, eniveis, nyt siis valmistautumaan töihin lähtöön. Siinä ne tärkeimmät jo olivatkin.