Olin väärässä, en herännyt virkeänä ja tyytyväisenä uuteen viikkoon; aamu oli maailman paskin. En saanut nukuttua kunnolla kun räkä painoi päätä ja korviinkin koski. Aamulla kaikesta pienestäkin tuli hirveä hiki, ja kun jouduin laittamaan tukkaa kosteassa pesuhuoneessa kuumaa ilmaa puhaltavan pöönin kanssa, hermostuminen oli taattua. Lisäksi vielä kauhea räkätauti ja menkat. Oh great. Eikä poikaystäväkään ymmärtänyt, miksi minua kiukuttaa. Noh, selvisin kuin selvisinkin töihin, joten eiköhän tämä tästä. Onneksi työ on tällaista suht kevyttä toimistotyötä. Jos on huomisaamuna yhtä huono olo, taidan jäädä suosiolla kotiin.

Ainoana piristävänä seikkana on nyt tällä hetkellä ajatus töiden jälkeisestä shoppailusta; puikkoja ja virkkuulankaa...

Muutama sananen säästä; tää on kyllä ollut säiden suhteen elämäni huonoin kesä. Jotenkin ajatteli, että Keski-Euroopassa olisi paremmat säät kuin Suomessa, mutta ihan turhaluulo. Huhtikuu oli aivan mielettömän kuiva ja lämmin, ihan niin kuin kesä. Kesäkuun alusta lähtien onkin tullut aika pääsääntöisesti vettä ja lämpöasteita on ollut nuukat 17-20. Muutama hassu päivä on ollut vähän aurinkoisempaa ja lämpimämpää. Kaiken huipuksi näin heinäkuun viimeisinä päivinä sataa ihan kauheasti koko ajan ja on tosi kylmä; tänäänkin vain n. 15 astetta. Aamulla töihin tullessa oli niin kylmä, että hengityskin höyrysi. Vaikka Suomessakin on toisinaan ollut huonoja kesiä, en kyllä muista, että heinäkuu olisi koskaan ollut näin sateinen ja kylmä. Lisäksi Suomalainen biologinen kello sanoo, että kohtahan tässä alkaa syksy tulemaan, eli kesä on nyt sitten ohi. Poikaystäväkin sanoi tänän aamuna, että ihan kuin jo joulua odottais, kun tätä syksyä on jatkunut jo niin pitkään. Järjellä ajateltuna uskon kuitenkin, että kyllä mekin vielä kesä saadaan elo-syyskuussa. Olen ollut aina syksyihminen. Olen aina alkanut vihaamaan kesää ja odottamaan syksyä heti juhannuksen jälkeen. Silti alan jo kyllästyä tähän jatkuvaan syksyyn, kun viime talvikin oli täällä aivan tismalleen samanlaista keliä, eli sateisen harmaata ja n.7-14 astetta lämmintä.

Noh, se sää purnauksesta. Toivottavasti Suomessa on sentään mukavat kelit vielä kahden viikon päästä, kun sinnepäin taas liidellään.