Eilen syötyä

Aamupala 07:00
- 2 palaa ruisleipää, rasvaa, kinkkua
- 2 kuppia kahvia maidolla

Lähdin aamulla töihin hakemaan läppärin, koska meille tuli eilen se sähkömies, joten minä jäin home officeen. Oli muuten ihan mukava päivä, kun sai rauhassa keskittyä omiin hommiinsa kotona. Silti oli kyllä neljän jälkeen jo aika rätti olo, vaikka vaan kotona "oleili". Takaisin töistä tullessa nousin pari pysäkkiä aikasemmin ratikasta ja kävin pankkiautomaatilla. Sen jälkeen käppäilin kotiin ihanassa pakkasaamussa. Oli virkistävää.

Välipala 10:00
- 1 kuppi teetä
- 2 mandariinia

Lounas 11:30
- Riisi-broilerivuokaa
- Salaattia, kurkkua, tomaattia
- 1 lasi maitoa
- 2 kuppia kahvia

Välipala 14:30
- 2 luumua
- 1 kuppi teetä
- 1,25 dl jogurttia

Iltaruoka 17:00
- 4 pientä perunaa
- 1 jauheliha-feta pihvi
- Valkosipuli-chili-tomaattikastiketta

Tässä vaiheessa oli tarkoitus mennä salille, mutta lähdin käymään kaupassa. Poikaystävä pääsikin yllättävän nopeasti töistä, niin kaupan jälkeen mentiinkin ostamaan se pesukone. Sähkömies ei saanut vielä laitettua sitä pistorasiaa, kun jotain puuttui tuosta sähkökaapista (vai mikä se onkaan nimeltään?), mutta hän tulee perjantai aamuna takaisin ja laittaa loppuun. Perjantaille saatiin myös tiskikoneen toimitus ja asennus. Eli tiskaamiselle on jo loppu näkymässä! Ehkä pitää vielä torstai iltana pienet tiskit tiskata, mutta sen ehkä vielä kestää.

Shoppailujen jälkeen tuli pienesti makean nälkä, kun poikaystävä mussutti suklaata, mutta onneksi hän pysyi vahvana ja kielsi sen minulta.

Iltapalaksi siis 20:30
- 1 rahkajogurtti
- 3 mandariinia

Vaaka näytti tänä aamuna jo kolmatta kertaa alenevia lukemia. Toivon, että kunhan tässä menkat loppuu ja vaihdan niihin renkaisiin, painokin saattaisi humpsahtaa...

Mutta nyt valmistautumaan töihin!