Huh, onpa tylsä päivä töissä. Ollaan huomenna siis lähdössä puolen päivän jälkeen off site -tapahtumaan pariksi päivää, joten tänään on vähän tällainen välipäivä. Kai tuossa iltapäivällä voisi suorittaa jotain testailuja, mutta ei tässä ennen lounasta viitsi mitään suureellista aloittaa. Nälkäkin on jo kova, mutta kello on vielä niin vähän, että ei kehtaa syömäänkään lähteä. Joten blogin kirjoittaminen on parasta ajanvietettä, mitä tällä ajalla voi tehdä.

Eilinen meni ihan kivasti. Aamupalan jälkeen koottiin yöpöytä. Sen jälkeen lähdin salille tekemään ns. pikasalin, eli 10 min crossailua, salitreeni ja venyttely (yht 60 min, eli ihan kivasti). Salin ja suikun jälkeen lämmitin lounaaksi jauhelihakeittoa ja söin sitä ihanaisten Finn bröd palasten kanssa (kera kevyt juuston, tomaatin ja kurkun). Lounaan jälkeen lähdettiin käymään shoppailemassa pienen suomalaisporukan kanssa. Sain jopa ostettua mukavan arkipaidan S.Oliverilta. Pari ihanaa urheilupaitaakin näin, mutta en jaksanut sovittaa. Varmaankin palaan lähiviikkoina niitä sovittamaan. Tietenkin ne on jollain tapaa täysin väärän mallisia mulle, kun mä en vaan yhtään osaa vaatetta katsomalla arvioida sopiiko se minulle malliltaan/kooltaan.

Hienoa oli, että onnistuin välttämään roskaruoan syömisen, vaikka muut kävivätkin syömässä. Mulla ei ollut ollenkaan nälkä sen keittolounaan jälkeen, joten syöminen olisi ollut jo siltäkin kantilta tosi tyhmää. Ja ei ne hampurilaiset edes ole hyviä. Ja vaikka olisivatkin ja vaikka olisin ollut nälkäinenkin, niin silti se olis ollut huonoa ruokaa. Kotiin tultua kasattiin vielä yksi lipasto ja minä söin iltapalaksi neljä näkkäriä rasvalla, kinkulla ja jäävuorisalaatilla. Oli herkkua.

Tänään pitäisi käydä salilla illalla. Ajattelin kokeilla sellaista lihaskuntojumppaa, mutta se alkaa vasta klo. 20. Töiden jälkeen pitäis pistäytyä kaupassa ja pakata. Tänään kyllä tehdään illalla lettuja, mutta sokerittomia ja hillon sijaan ajattelin syödä ihan vaan marjoja, joten aika terveellistä niistäkin saa. Saas nähdä miten loppuviikko menee, kun lähdetään sinne jonnekin. Oletettavasti tiedossa on ravintolasyömistä ja hotelliaamiaisia. Mutta todennäköisesti myös liikuntaa, kun piti ottaa ulkoiluvaatteet ja uimapuku mukaan. Jänskättää kyllä, mihin meitä ollaan oikein viemässä...

Mitäs muuta... Argh, vielä pitäis vartti kituuttaa. Ainakin. Kauhea nälkä. Kotona ei ollut mitään hedelmää tai jogurttia ottaa töihin evääksi, joten aamupalan voimin yritän jaksaa. Normaalisti mulla on aina sekä aamupäivä- että iltapäivävälipala töissä mukana, että nälkä ei pääsis ihan kauheaksi. Pitää lounaan jälkeen käväistä kaupassa ostamassa jotain iltapäivälle.

Olen mietiskellyt taas laihduttamista. Jotenkin tällä hetkellä syytän pillereitä tästä turpoamisesta. Haluaisin niin kovasti eroon hormoonallisesta ehkäisystä. Lueskelin suomalaisilta lääkäripalstoilta, ja niissä oltiin kyllä lähes ehdottomasti sitä mieltä, että synnyttämättömän naisen ehkäisy on joko pilleri, rengas tai laastari. Kierukkaa ei juuri suositeltu. Mä haluaisin kokeilla kuparikierukkaa, mutta ei ole mitään havaintoa miten täällä suhtaudutaan ehkäisyyn. Pitäis varata aika naistenlääkärille, mutta tuntuu niiiiin vaikealta. Osaakohan ne englantia, pärjäisinköhän saksalla, mitenköhän ne suhtautuu hormoonalliseen ehkäisyyn, jne. Mutta haluaisin pillereistä eroon jo muistakin syistä, kuin pelkästään lihomisen takia; olen hirmu itkuherkkä ja meinaan purskahtaa itkuun aina kun pitäis pitää omia puoliaan (hyvin kiusallista työympäristössä...), olen hirmu usein vain yleisesti ärtynyt ja kiukkuinen, menkkaviikko on kuukauden parasta aikaa, koska silloin tuntuu olevan kaikkein tasaisin ja rauhallisin mieli. Noh, pillereitä on 2,5 luiskaa jäljellä, joten joka tapauksessa tässä pitää sinne lääkäriin suoriutua. Ehkä saisin viimeistään ensi viikolla varattua ajan meidän talossa olevalle naislääkärille. Ehkä se osais opastaa eteenpäin.. Tai sitten varaan vaan ajan tohon työpaikan lähellä olevalle naistenlääkärille... Tai sitten pitäis hakea netistä jotain englanninkielistä naistenlääkäriä.. Vaikeeta. Ahdistaa.