Palautuminen normaali elämään on alkanut, kun perjantaina saatiin viimein internet kotiin. Kolme viikkoa töitä takana ja uudessa asunnossakin on majailtu jo 3,5 viikkoa. Pikku hiljaa tästä alkaa tulla ihan koti, vaikka juuri tällä hetkellä otetaankin aikalisää sisustuksesta. Me haluttais tehdä tästä asunnosta todella hieno ja hyvällä maulla sisustettu, joten nyt pitää vähän hengähtää ja miettiä, mitä tänne oikeasti halutaan.

Viikolla elämä on jo arkistunut, vaikka työ, kaupunki ja kotikin ovat vielä ihan uusia juttuja. Päivissä on kuitenkin jo tietynlainen tasainen rytmi. Viime viikonloppuna kävin tutustumassa erääseen kuntoklubiin, joka sijaitsee vain kahden korttelin päässä meistä; ja samalla kirjoitin sitten vuoden sopimuksenkin. Tiistaina sain uuden, todella mukavan oloisen saliohjelman. Perjantaina kävin crossailemassa ja sen jälkeen venyttelytunnilla sekä saunassa. Oli todella ihanan rentouttava aloitus viikonlopulle! Eilinen meni sisustus- ja huonekalukaupoissa kuljeskeluun ja illalla käytiin nauttimassa lähialueemme romanttisesta tunnelmasta ravintolaillallisella.

Tänään on ihan mielettömän kuuma päivä, +26 astetta säätiedotuksen mukaan, ja jos asunnon lämpötilasta voi mitään päätellä, niin se pitää ihan paikkansa. Kai tänäänkin pitäisi käydä tutustumassa johonkin osaan uutta kotikaupunkia ja jossakin vaiheessa on ihan pakko päästä salille.

Olen tässä kypsytellyt taas laihduttamispäätöstä. Liikunnan suhteen aion aloittaa nyt hyvin, hyvin varovaisesti. Takana on kuitenkin kahden kuukauden totaali lepo ja n. neljän kuukauden laiskottelu. En aio ensimmäiseen kuukauteen ainakaan osallistua mihinkään aerobic tunneille, vaan lähden nyt rakentamaan kuntoa ihan rauhassa ihan niin kuin en olisi koskaan liikkunutkaan, koska minusta tuntuu, että se peruspohja ei ole oikein koskaan ollut hirveän hyvä minulla. Eli nyt ensimmäisen kuukauden käyn puntilla, teen aerobista liikuntaa crossarilla, kuntopyörällä yms hyvin matalalla sykkeellä ja mahdollisesti käyn lihaskuntopainotteisilla jumppatunneilla. Ja sen lisäksi yritän pitää erityistä huolta kehonhuollosta, eli venyttelyä, ehkä joogaa ja pilatestakin. Sali tarjoaa myös hierojan palveluja, joten voisi olla ihan hyvä nyt alkuun käydä myös kunnon hierotuksessakin.

Ruokailujen suhteen olisi aika paljon parannettavaa. En ole vieläkään saanut aikaiseksi tehdä töihin mitään ruokaa, kun iltaisin on vaan ollut jotenkin niin väsynyt. Lounaaksi on sitten tullut käytyä milloin missäkin: kiinalaispuffetissa, subwayssä, pastaravintoloissa... Pastaa varsinkin on tullut syötyä niin paljon, että pursuaa jo korvistakin ulos. Yöh, ällöttää. Siksi eilen tekikin niin kovasti kunnon pihviä mieli. En ole vielä saanut aikaiseksi päättää mitä noille lounaille tekisi; kerran päivässä pitäisi kuitenkin syödä ihan oikeasti kunnolla. Noh, mietitään...

Nyt täytynee ruveta laittautumaan ulos lähtemistä varten. Ei vaan tuo kuumuu kauheasti houkuttelisi...