Ei sitten eilen käyty kävelyllä eikä katsottu elokuvaakaan. Ilta meni virkatessa; aloitin pari viikkoa sitten tekemään vauvan torkkupeittoa parhaalle ystävälleni Suomessa, joka saa lapsen vuoden vaihteessa. Sitä oli ihan kiva näperrellä ja samalla vilkuilla vähän televisiota.

Vaikka tänä aamuna tulikin nukuttua himpun verran liian pitkään, satiin tänään tehtyä koko joukko asioita: katseltiin asuntoja ja otettiin yhteyttä välittäjiin, kirjoitettiin viimeiset pari raporttia yliopistolle ja varattiin elokuun lennot Suomeen. Tein myös tänään ensimmäistä kertaa eläissäni kiinalaista ruokaa. Ihan hyvä ensimmäinen kokeilu siitä tuli, liha oli vaan vähän huonoa. Punttisali jää varmaan tältä illalta pois, kun sali menee aikasemmin kiinni ja pyykitkin on vielä pesemättä. Sinne pitää suunnistaa nyt seuraavaksi. Samalla varmaan käydään pienellä kävelyllä ja illalla voisi vähän yrittää venytellä; se eilinen pilates todellakin tuntuu lihaksissa, eikä vain keskivartalossa, vaan peppu ja käsivarretkin ovat varsin hyvän tuntuisia. Mutta eniten on kyllä kipeänä vatsa ja kylkilihakset, varsinkin alavatsalihakset.

Huomisesta liikuntasuunnitelmasta en ole ihan varma. Normaalisti käyn maanantaisin jumpassa, joka on aika rankka. Mietin, jos sen vaihtaisi vaikka punttisaliin ja tiistaina kävisi taas pilateksessa. Keskiviikkona voisi joko käydä taas puntilla tai kävelyllä. Torstai ja perjantai on vähän auki, yleensä olen loppuviikosta jo niin väsynyt, että en jaksa enää töiden jälkeen mennä yhtään mihinkään. Ensi lauantaina kuitenkin menen taas pilatekseen. Ensi viikko on taas hieman kevyempi töissä, joten liikuntaa voi harrastaa hieman enemmän.

Mutta nyt hieman mansikoita ja sitten pyykille!