Huh, olipa viikko. Töissä oli niin kiirettä joka päivä, että koko viikko meni ihan hujauksessa. Valitettavasti myös viikonloppu meni nopsaan. Viikosta itsessään ei ole hirveesti kerrotavaa, ruokailut meni ihan hyvin ja kävin kahdesti salilla. Maanantaina sain uuden vaakan, ja päivittäinen kirjanpito on aloitettu. Turhauttavaa, mutta paino ei näytä liikkuvan mihinkään. Syytän edelleen pillereitä. Torstaina on se naistenlääkäri. Toivon kovasti saavani kierukan, että pääsisin vihdoinkin eroon noista pillereistä. Silti motivaatio on kyllä nyt korkeella jatkaa säännöllistä syömistä ja liikkumista, vaikka vaaka ei suostukkaan näyttää pienempiä lukemia.

Viikonloppu oli todella mukava; sopivassa suhteessa lepoa sekä toimintaa. Eilen kävin aamupäivällä kävelyllä ja kaupassa sekä vein petivaatteet ulos. Lounaan jälkeen lähdin salille lihaskuntojumppaan ja sen jälkeen jäin vielä steppiin. Salilta kiiruhdin kotiin suihkuun ja sen jälkeen lähdettiin elokuviin. Käytiin kattomassa Stardust elokuva, joka oli todella hauska ja romanttinen, eli ei ehkä poikaystävän lempielokuva, mutta minuun osui ja upposi ihan hyvin. Elokuvissa tuli syötyä vähän poppareita, vaikka olin kyllä varannut itselleni evääksi kurkkua, omenaa ja mandariineja. Onneksi leffan jälkeen sitten reippailtiin kotiin kävellen kolme varttia.

Tänään löhöiltiin aamusta sohvalla pitkään. Minä neuloin ja samalla katsottiin Superbad elokuva, joka oli kyllä aikalailla nimensä arvoinen, eli todella huono. Siitäkin huolimatta reipastuin lähtemään elokuvan jälkeen salille, jossa teinkin uuden saliohjelman. Aion nyt ruveta tekemään omaa, jaettua saliohjelmaa, jossa yhtenä päivänä teen jalat ja selän, ja toisena päivänä ylä- ja keskivartalon. Salille yritän siis ehtiä vähän useammin kun sen kaksi kertaa viikossa niin kuin tähän asti. Kävin muuten viime torstaina aloittelijoiden spinningissä, ja se tulee nyt ohjelmaan keskiviikon spinningin tilalle.

Saleilun jälkeen kävimme meidän alakerran ravintolassa syömässä ja loppuilta menikin pienessä ähkyssä tässä kotisohvalla neuloen. Kohta on vauvan villapuvusta molemmat lahkeet valmiina. Kivaa.

Mutta nyt pika pikaa pyykit kuivumaan ja iltahommille. Yritän kirjoitella ensi viikolla vähän useammin.