Äärimmäisen vähän nukutun yön jälkeen nautiskelen täällä aamukahvia. Olen varannut aika reilusti aikaa vielä tähän aamuun, että ehdin pakata vähän poikaystävänkin matkalaukkua, kun hän tulee sitten viikon päästä perässä. Säätiedotus lupaa edelleen kohtalaista kesäsäätä Suomeen. Ihme kyllä, meilläkin oli nyt eilinen suhteellisen lämmin päivä ja tämä päivä näyttää myös valkenevan aurinkoisena. Leppoisa lentosää siis.

Viime päivät menivät ihan hurahtamalla, kun torstaina menin töistä suoraan puntille. Saksalaisen ystävän kanssa kuntoiltiin ja saunottiin 2,5 h. Illalla ei sitten muuta juuri ehtinytkään, kun piti jo käydä nukkumaan. Perjantaina oli sitten viimeinen työpäivä, ja pullakahvit maistuivat kaikille näemmä erittäin hyvin. Hommia oli ihan loppuun asti, joten viimeinenkään päivä ei ollut sellainen ajantappopäivä. Illalla olin tosi väsynyt ja nukahdin jo heti kahdeksan jälkeen. Eikä lauantai aamuna tullut sitten nukuttua seitsemää pidempään.

Lauantaina meille sitten tuli iltapäivällä niitä saksalaisia kavereita kylään. En tiedä onko meidän kohdalle vaan sattunut tällaisia tyyppejä, vai onko se osa saksalaista kulttuuria, mutta vieraiden poislähtöaikaa ei voi koskaan arvioida. Suomessahan melko tyypillinen ja korrekti vierailu kestää 1,5 - 2 h. Meidän vieraat täällä viipyvät _aina_ niin kauan, että isäntäväki meinaa nukahtaa, eli taaskin vieraat tekivät lähtöä klo. 01:30. No okei, kävimme välillä katsomassa paikallista "taiteidenyötä" loistavine ilotulituksineen, mutta silti. Noh, oli kyllä todella mukavaa. Tein vieraille ensin pizzan ja kinkkupiirakan sekoitusta, joka oli heille vallan uusi tuttavuus. Ilotulitusten jälkeen tein vielä pannukakkua hillon ja jäätelön kanssa. Sekin oli heille jotain aivan täysin uutta. Mutta onneksi kaikki näytti maistuvan ihan hyvin. Ja loput pullat ja keksit laitettiin matkaevääksi, kun täällä ei ole kukaan niitä loppuun syömässä.

Koska kävimme eilen vasta pyykillä, jäi pakkaaminen viime yöhön ja tähän aamuun. Saas nähdä mitä kaikkea unohtuu... Onneksi poikaystävä siis tulee hieman perässä, joten eiköhän hän saa tuotua mukaanaan. Tosin tarkoitus olisi kyllä enemmänkin tuoda tavaraa Suomesta tänne päin, joten aika tyhjillä laukuilla pitäisi tämä reissu selvitä. Mutta nyt siis vielä pakkaamaan. Juttu jatkuu varmasti Suomesta.