Lunta sataa tänään jo toistamiseen, siis jopa meillä lunta. Tai suomalainenhan sanoo, että räntää se vain on, mutta kun viime talvi jäi kokonaan välistä, niin tämän voi minun maailmassani laskea jo lumisateeksi. Eilenkin tuli lunta, kera ukkosen. Lumi kyllä suli pois illan mittaan, mutta oli kiva katella tuiskutusta (ja salamointia) täältä kattohuoneistosta. Tänäänkin tuiskuttaa niin kovin, että tuota 400 m päässä olevaa tv-torniakaan ei näe kunnolla. Ihanaa, joulu tulee, talvi tulee, jopa tänne.

Eilen oli oikein mukava ja ahkera päivä. Aamulla neuloin vauvan sukkaa, mutta jouduin purkamaan kahdesti. Kantapää ei vaan millään luonnistu. Jotenkin siitä sukasta tulee vaan epämuodostunut, kun se itse jalkaosa ei käänny tarpeeksi kantapään jälkeen. Mitäköhän sille tekisi? Neuvoja otetaan vastaan... Neulonnan lisäksi sain aikaiseksi siivota eilen. Meidän valkoisesta sohvastakin tuli taas valkoinen kun imuroin kaiken pölyn pois kunnolla. Pyykkiäkin pesin koneellisen.

Siivouksen ja lounaan jälkeen menin jumppaan. Koin torstaina ja perjantaina todella huonoa omaatuntoa, kun ei tullut mentyä jumppaan, mutta eilen se ei harmittanut yhtään. Jaksoin tosi hyvin tehdä kaiken ja nyt tuntuu lihaksissa hyvältä. Aloin taas loppuviikosta ahneeksi, enkä muistanut, että nyt pitää ottaa sen liikunnan kansa rauhallisesti ja lisätä pikku hiljaa enemmän tehoja ja määriä. Nyt kahden lepopäivän jälkeen oli taas ihan erilainen olo jumppailla, oli oikeasti levännyt olo. Jumpan jälkeen kävin vielä rauhassa saunomassa.

Jumpasta tulessa alkoikin tuo ukkonen ja lumisade, joten ostoksille lähtöä piti hieman viivyttää. Sillä välin purettiin keittiöstä yksi kaappi, jonka paikalle pitäisi nyt sitten saada tiskikone. Kaapin takaa paljastui pistokkeen reikä, mutta ei pistoketta, joten ennen kuin voimme ostaa konetta pitää kutsua sähkömies paikalle laittamaan se pistoke valmiiksi. Purkuhommien jälkeen lädettiin kuitenkin kaupungille katselemaan sitä pesukonetta. Oma kone jo löytyikin, mutta odotellaan nyt ensin se sähkömies, kyllä kai tässä vielä yhden viikon tiskaa...

Loppuilta menikin aika rauhallisissa merkeissä tietokoneella istuessa. Poikaystävä aloitti perjantai-iltana tietokonepelin, joka pitää kuulemma saada pelattua tänä viikonloppuna läpi, joten hänestä ei ollut hirveästi seuraa. Illan mittaan meni myös n. 12 turkinpippuria, joten ei ihan herkuitta selvitty, mutta mielestäni tuo mahtuu "minimi herkkujen" sisään. Tänään ei kyllä sitten enää yhtään turkkaria...

Tälle päivälle ei ole paljoakaan agendaa. Perjantaina tuli viime viikonloppuna tilatut verhot, joten ne pitää asentaa. Illalla pitäisi käydä vielä kuntosalilla. Ruoaksi laitan tortilloja ja lisäksi pitäisi vähän kokkailla ensi viikkoa varten. Ajattelin tehdä valkosipulista jauhelihakastiketta perunamuusin kanssa ja jotain pastaruokaa, jonka mausteet oli lykätty juustoraastepussin kylkiäisiksi. Lisäksi jääkaapissa on vielä pariksi päivää sitä urheilijan makaroonilaatikkoa, joten ensi viikolla pitäisi myös omien eväiden riittää aika pitkälle. Hyvä minä.

Ensi viikolla on taas aika kiirettä töissä, joten saas nähdä miten liikuntojen käy. Huomenna on tarkoitus pitää taas lepopäivä, kun viikonloppuna tulee liikuntaa molempina päivinä. Tiistaina olisi taas punttipäivä. Keskiviikkona pitäisi oikeastaan tehdä vähän pidempää päivää, joten spinning jää varmaan välistä. Torstaina olisi kuitenkin aloittelijoiden spinning, ehkä menen sinne. Perjantaista en tiedä, ehkä lepään. Lauantaina haluan ehdottomasti mennä samaan jumppaan missä olin eilen, koska se vetäjä oli tosi mukava. Sen tunnin jälkeen olisi myös 45 min step-tunti, ehkä ensi viikolla voisin jäädä sinne, kun eilen ei ainakaan tuntunut mitenkään erityisen väsyneeltä. Sunnuntaille on sitten vielä perinteinen kuntosali. Siinähän sitä liikuntaa taas onkin ihan riittämiin.

Eilen en saanut (taaskaan) vaakaa ostettua, mutta ehkä huomenna töiden jälkeen. Kyllä ensi viikosta tulee taas hyvä laihariviikko.