Päätin sitten vaihtaa blogin nimen ja tunnustaa virallisesti, että laihdutusblogihan tästä sittenkin tuli, ainakin toistaiseksi. Asia on taas sen verran pinnalla, että liikunnasta, syömisistä ja jokapäiväisistä onnistumisista/epäonnistumisista tulee kuitenkin koko ajan kirjoteltua. En nyt täysin hylkää muitakaan aiheita, vaan juttelen niistä sen mukaan, kun ovat ajankohtaisia.

Blogin nimeä ei varmaan tarvitse hirveästi selitellä; Berliinissä asutaan ja nyt sitten pitäisi olla ilman niitä munkkeja ja muita herkkuja, että tuloksiakin alkaisi tulemaan. Hassu juttu muuten, Suomessahan berliininmunkeiksi kutsutaan niitä vaaleanpunaisella sokerikuorrutteella kuorutettuja munkkeja. Muualla Saksassa "Berliner" nimellä kutsutaan niitä meidän tavallisia sokerilla kuorutettuja, hillotäytteisiä munkkeja, mutta itse täällä Berliinissä niitä ei kutsuta "Berlinereiksi" vaan joksikin ihan muuksi. Mutta eniveis, ilman munkkeja siis.

Kirjotanpa nyt samalla, että tämän päivän hommat alkaa olla pulkassa; siistitty on, ruokaa on laitettu, tiskattu on, 1,5h kävely tehty. Lounaan jälkeen iski vähän flunssainen olo ja nenäkin on vähän vuotanut tänään. Rauhallinen kävely raittiissa ilmassa kuitenkin palautti taas voimat ja reippauden. Toivottavasti en nyt ole tulossa kipeäksi, huomenna haluaisin taas salille.

Noh, nyt taidan katella vähän käsitöiden tekemistä, ne on jäänyt nyt monen viikon ajan ihan tekemättä. Kauniiksi lopuksi vielä kaksi kuvaa siitä vauvanpeitosta, jonka tein kesällä.982703.jpg

982716.jpg