Hui, niin vaan ehti 1,5 viikkoa vierähtää blogiin kirjoittamatta. Viime viikko oli pientä matalalentoa työkiireiden takia ja perjantaina lähdettiinkin vähän aikasemmin töistä viettämään rentoutusviikonloppua Prahaan. En tainnutkaan aikaisemmin mainita, että ollaan lähdössä sinne? Hassu juttu, että tuollaisen voi unohtaa. Joka tapauksessa, viime viikonloppu oltiin siis ihanan syksyisessä Prahassa. Tämä oli ensimmäinen reissuni Prahaan, ja olin aina kuvitellut meneväni sinne syksyllä, kun lehdet kellastuu ja illat pimenevät. Praha oli juuri sellainen, millaiseksi olin sen kuvitellut! Eli reissu oli todella onnistunut ja varmaan joka syksy tästä eteenpäin haluan palata Prahaan nauttimaan sen vanhasta tunnelmasta ja syksyn romantiikasta. Kyllä syksy on vuoden parasta aikaa!

Tämä viikko olikin sitte vielä edeltäjäänsä kiireisempi töissä. Ylitöiksikin meni oikeastaan joka päivä. Silti yllätin itseni kahdesti, sekä tiistaina että torstaina, lähtemällä vielä töiden jälkeen salille, vaikka väsymys painoi. Käsittämätöntä, miten vaikeaa se lähteminen voi joskus olla, vaikka siellä se väsymys, nuutuneisuus ja päänsärkykin kaikkoavat.

Hyviä uutisia myös lääkäririntamalta. Sain siis toissaviikolla sen lähetteen naistenlääkärille, ja torstaina sain aikaiseksi varata ajan. Valitettavasti se oli vasta 22.11, joten nyt harkitsen soittamista toiselle lääkärille, josko sinne saisi ajan nopeammin. Tuo kun sattuu olemaan vieläpä menkkaviikko.

Tässä loppu viikosta kuukin vaihtui, joten laitan tässä heti kohta perään vähän analyysiä viime kuukauden remontista.