Ajattelin nyt ruveta pitämään vähäksi aikaa ruokapäiväkirjaa, kun näyttää, että paikalla junnataan jo kohta kolmatta kuukautta.

Aamupala 07:00
- 2 palaa ruisleipää, rasvaa, broilerileikettä, paprikaa
- 1 kuppi kahvia, maitoa

Välipala 10:00
- 2 mandariinia, 1 luumu

Lounas 11:30
- Riisi-broilerivuokaa, salaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua
- vettä
- 1 pieni lasi lattea

Välipala 14:30
- 2dl rasvatonta jogurttia

Välipala 17:00
- 2 palaa ruisleipää, rasvaa, kinkkua, tomaatti

Selkäjumppa 55 min

Iltaruoka 19:30
- Täysjyvä makaroonia, jauheliha-feta pihvi, valkosipuli-chili-tomaattikastiketta
- Salaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua
- 1 lasi rasvatonta maitoa
- 2 mandariinia
- 6 pantteria

Hirveesti välipaloja tänään näemmä. Tänään on ollut kyllä vähän nälkäpäivä, kun eilen tuli syötyä liian vähän. Noh, aika hyvin hanskasin tän mielestäni. Ruoan jälkeen teki hieman mieli makeaa ja päätin ottaa muutaman poikaystävän avaamasta pantteripussista. En muuten edes muista millon olisi viimeksi syönyt karkkia... Varmaan viimeksi sillon pari viikkoa sitten viikonloppuna, kun poikaystävä tyhjäs yhden turkkarisäkin. Mutta nyt otin vaan tosiaan muutaman ja olivatpa ihan huipun makuisia. Njam.

Kävin tänään tosiaan selkäjumpassa. Oli vähän sellanen yhtätyhjänkanssa jumppa, mutta tokihan se näin istumatyöläiselle tekee hyvää liikutella selkää vähän huolellisemmin. Ei siellä oikein hikikään edes tullut, ja sykekään ei noussut (keskisyke 106, oli ollut 42 s yli 128 lyöntiä/min...), mutta ihan hyvä välipäiväjumppa. Huomenna taas salille. En ihan vielä tiedä, että mitä tekemään, mutta kuitenkin.

Huomenna tuleekin kauan kaivattu sähkömies viimein asentamaan sen yhden pistokkeen, jonka jälkeen voidaan käydä ostamassa tiskikone. Toiveissa on, että saataisiin vielä tällä viikolla kone kotiin. Poikaystävä tiskaa juuri nyt, ja toivon, että minun seuraava tiskivuoroni voidaankin sitten kuitata koneella. Ollaan sitä tässä jo kuukausikaupalla odotettukin.

Mutta nyt alan oikoa itseäni iltapesulle ja sitten sänkyyn. Ostin viikonloppuna uuden sudoku-lehden, sen ääreen on mukava nuukahtaa iltaisin.

Ps. Asunto oli taas tän päivän aikana suorastaan jäätynyt. Kotiin tultua patterit oli ihan kylminä. Epäilen, että alakertojen toimistoissa oli isketty tänään lämmöt päälle ja meidän pattereihin keräänty kaikki ilma. En tiedä onko se mahdollista, mutta voisin kuvitella, että tänään ne pihit saksalaiset on viimein laittaneet lämmöt päälle toimistoihinsa... Siinä sitten ruvettiin ilmaamaan pattereita, ja nyt pikku hiljaa asunto alkaa taas lämpiämään. Voi hitsi tätä Keski-Euroopan "leutoa" talvea....